SIERBESTRATING VAN TOPKWALITEIT

C. van Doesburg Tuinen & Houtbouw levert een uitgebreid assortiment aan stapelblokken, stenen, terrastegels, grind en split.
Wij werken met producten van verschillende leveranciers waaronder M.B.I Beton, Red Sun, Wienerberger, Dirksen Sierbeton B.V., Schellevis, De Beyer grind en splitsoorten, Mevoline randbegrenzingen en Varistone voegmortel.

bestrating en sierbestrating: een vak apart

Met bestrating of sierbestrating in uw tuin en rondom uw huis kiest u voor gemak, het gaat lang mee en heeft weinig onderhoud nodig, mits het is aangelegd door een vakman...

Vaak zien wij straatwerk wat verzakt is, tegels die scheuren en straatwerk wat schots en scheef ligt... Zonde van het geld én een doorn in het oog.

Wij hebben de ervaring, het juiste materiaal en gereedschap om het straatwerk goed uit te voeren. Hierdoor bent u verzekerd van een mooi en duurzaam resultaat. Zo geniet u optimaal van uw nieuwe terras, tuinpad of oprit.

meest voorkomende soorten (sier)bestrating

Betontegels: zijn relatief goedkoop en duurzaam en uitermate geschikt voor oprit bestrating, troittoirs maar natuurlijk ook voor een tuinpad of terras.

Gebakken klinkers: een natuurlijke en authentieke bestrating, denk aan klinkers en waaltjes in allerlei patronen. Ze bestaan uit klei en zand dat op hoge temperatuur gebakken wordt daardoor zijn ze erg sterk.

Keramische tegels: hebben een luxe uitstraling en zijn dus een goede keuze in een moderne/strakke tuin. De keuze in kleuren en motieven is eindeloos. De tegels zijn zeer krasbestendig, vuilafstotend en kleurvast. Een goede plaatsing is cruciaal om breken te voorkomen tijdens zware belasting of vorst.

Natuursteen: er zijn allerlei soorten natuursteen bijvoorbeeld: belgische hardsteen, marmer, basalt, graniet etc. Iedere soort heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. Geen steen is hetzelfde, uw tuin met natuursteen is dus altijd uniek!

Grind & split: grind bestaat uit afgeronde steentjes die op natuurlijke wijze zijn ontstaan. Split zijn steentjes die machinaal bewerkt zijn en daardoor is het meer hoekig van vorm.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij adviseren graag, luisteren naar uw wensen en maken samen een plan van aanpak.

 

©2024 - C. van Doesburg tuinen & houtbouw
Webdesign: OK-Design