SPECIALIST IN MAATWERK

C. van Doesburg Tuinen & Houtbouw levert uitsluitend maatwerk, geen standaard bouwpakketten. Wij werken veelal met Douglas, Larkis en eiken. Een degelijk en kwalitatieve veranda, overkapping of bijgebouw, waar u jarenlang plezier van hebt, passend bij uw woning en tuin.

DIVERSE SOORTEN HOUTBOUW

Maatwerk tuinhuizen, veranda’s en overkappingen wij maken het! Bijvoorbeeld een overkapping met Douglas houten pilaren of een overkapping in combinatie met een stalen glazen schuifpui. Bouwkundige elementen maken een tuin compleet, zo kunt u nog langer genieten van de zomeravonden, verkoeling zoeken in de schaduw of genieten van je drankje tijdens een gezellige barbecue.

- Tuinkamer
- Schutting
- Veranda
- Schuur / Berging
- Poolhouse
- Tuinhuis
- Carport
- Pergola
- Overkapping
- Vlonder
- Beschoeiing
- Buitenkeuken
 

TOT IN DE PUNTJES...

C. van Doesburg Tuinen en Houtbouw biedt een totaalconcept, alles onder één dak. Het is onze taak om van elke tuin een uniek geheel te maken. Bijzondere plant combinaties, verrassende materiaalkeuzes, een op maat gemaakte tuinkamer of veranda en stijlvolle verlichting alles tot in de puntjes op ekaar afgestemd, dat maakt het verschil tussen een gewone tuin of een exclusieve tuin! 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, wij komen graag langs om de wensen te bespreken.

©2024 - C. van Doesburg tuinen & houtbouw
Webdesign: OK-Design